Moottorihalli

Tattarisuon moottorihalli sijaitsee Tattarisuolla Nuorten liikennekoulutusalueella (Tattarisuontie 32, 00770 Helsinki). Tattarisuon moottorihalli on tarkoitettu alle 23-vuotiaille nuorille omien ajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen. Korjaustoimenpiteet suoritetaan lähtökohtaisesti itse, mutta paikalla on aina myös asiantuntevia ohjaajia jotka avustavat tarvittaessa.

Moottorihallilta löytyvät yleisimmät ajoneuvojen korjaamiseen tarvittavat työkalut ja välineet. Hallissa on pilarinosturi, rengas- ja tasapainotuskone sekä mahdollisuus hitsaukseen. Yleismallisia tarvikkeita, kuten sulakkeita ja polttimoita voi ostaa hallilta. Kemikaalit kuten erilaiset nesteet ja puhdistusaineet nuorten tulee tuoda itse. Hallin käyttö edellyttää nuorisoasiainkeskuksen jäsenkorttia, jonka saa hallilta ilmaiseksi. Muuten käyttö on ilmaista, paitsi muutamista töistä kuten öljynvaihdoista ja rengastöistä on nuorisolautakunnan määrittelemät maksut. Maksuvälineenä käyvät käteinen ja maksukortit, myös Visa Electron.

Koska tilaa on autoille rajatusti, suosittelemme varaamaan nosturi- tai lattiapaikan etukäteen. Varauksia otetaan vastaan aukioloaikoina puhelimitse numerosta 09 310 71605.

IMG_2365