Tattis GP 2019

Legendaarinen Tattis GP on taas täällä lauantaina 7.9 klo 14-18!
Pakoputken pärinää, renkaan ulinaa ja kirskuvia kampiakseleja, tule ajamaan tai katsomaan!

Tapahtuman idea on yksinkertainen: ajetaan kartingradalla omalla mopolla tai kevarilla ja vietetään mukava päivä yhdessä motoristihenkisten kavereiden kesken. Radalle tervetulleita ovat kaikki alle 125 kuutioiset liikennevakuutetut ehjät 2-pyöräiset ajoneuvot. Toisin sanoen mopot ja piikit.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille nuorille motoristeille. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat radalla ajamiseen luvan huoltajaltaan.Lupalapun voi hakea Pukinmäen tai Rastiksen mopohallilta, Tattarisuon tai Pitäjänmäen moottorihallilta tai tulostaa itse tästä linkistä: https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=http://pukinmaenmopohalli.munstadi.fi/files/2019/08/Tattis-GP-syyskuu-2019-Lupalappu.pdf
Turvallisuussyistä tapahtumalla on säävaraus.

Lisätiedot Facebook: Tattis GP 2019 …tai sitten vanhan aikaisesti suoraan Tattarisuon, Rastiksen, Pukinmäen tai Pitäjänmäen hallilta