Lassi Riite kertoo kesätyökokemuksistaan Tattarisuolla

Pääsin työhaastatteluun ja sen jälkeen jänniteltiin pitkään kunnes sain kuulla että sain työpaikan. Työt alkoivat heinäkuun 13. päivä maanantaina jolloin aloitin tutustumalla hallin laitteisiin jotka oli jo melkein ennestään tuttuja. Seuraavaksi sain haalarit ja hanskat sekä tietenkin avaimet.

Tiistaina halli avattiin kahden viikon loman jälkeen jolloin halli oli aivan täynnä. Päivä meni todella nopeasti ja ensimmäiset kaksi työpäivää oli takana ja odotin innolla seuraavia työpäiviä. Ensimmäinen viikko meni todella nopeasti ja homma alkoi olla rutiinimaista.

Seuraava viikko meni myös todella nopeasti ja työn ohella ehdin huoltaa omaa Yamahaa ja mutsin pyörää. Perjantaina painajainen toteutui ja myöhästyin töistä tunnin koska elin päivän jäljessä. No ei mitään, sinä päivänä vietettiin päivä karting radalla asentaen paineilmakelat kartingkonttiin.

Lempihommaani on auttaa uusia hallin jäseniä ja nähdä onnistuneen asennuksen jälkeiset tunteet ja ilmeet. Pidän ihmisten auttamisesta ja naurattamisesta. Hallin pesu tulee toisena lempihommana, on jotenkin tyydyttävä nähdä kun öljytahrat liukenee pois.

Vietän joka tapauksessa paljon aikaa Tattiksella ja vaikka mulla ei tulevaisuudessa ookkaan välttämättä avainta ja työhousuja jaloissa voi silti tulla kysymään apua!