Työkokeilussa Tattarisuon moottorihallilla

Työkokeilussa Tattarisuon moottorihallilla

 

Aloitin työkokeilun tattiksella kesäkuun puolivälissä ja ehdin olla töissä kaksi viikkoa ennen kuin halli jäi lomalle. Ne ensimmäiset viikot meni lähinnä tutustuessa ja totutellessa hallin toimintaan ja ihmisiin, mutta nyt loman jälkeen töihin tulo oli mukavaa, kun kaikki oli jo tuttua. Loman aikana odotin paljon sitä, että pääsen taas töihin touhuamaan.

Maanantait on tattiksella parhaita! Silloin on karting ajopäivä, joten päivä menee yleensä rennosti. Istun tai seison radan varressa, lippu kädessä ja katson kun ihmiset ajaa. Tauoilla pääsen myös itse ajamaan jos haluan. Kokeilin kartingia ensimmäisen kerran aloittaessani työkokeilun, se oli jännittävää ja hauskaa, siksi tykkään maanantaista !

Myös muut päivät tattiksella on mukavia. Työ on rentoa, monipuolista ja työkaverit parhaita ! Hallilla oppii paljon uutta ja jos mielenkiintoa riittää, ei hallissa voi tulla tylsää. Siellä pääsin tutustumaan karting autojen tekniikkaan, ja opin korjaamaan niistä kaikenlaisia pikkuvikoja. Opin myös paljon skootterin tekniikasta ja sen korjauksesta. Kivointa hallilla on ollut hallin pesu. Moni varmaan ihmettelee miten se voi olla mahdollista, mutta kyllä. Pidän siivoamisesta ja hallin pesu oli mukavaa, sillä hommaa riittää ja vedellä on kiva läträtä. Siellä mä hypin, harja kädessä, märällä lattialla, tanssahtelin ja jorailin samalla. Hauskaa !

Tällästä tää mun duuni on! Ei tarvihe ottaa turhaa ressiä ja apua voi kysyä, jos ei jotain osaa. Täällä on kivaa 🙂

Reipas työkokeilija Miisa

IMG_0402[1]